Απαραιτητος εξοπλισμος για Kea Challenge!

11 Απρ 2019

Ο πρώτος αγώνας του Cyclades Trail Cup 2019 έφτασε! Το Σαββάτο και την Κυριακή 13 & 14 Απριλίου 2019, το νησί της Κέας φιλοξενεί αγώνα ορεινού τρεξίματος! Περίπου 140 αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα λάβουν μέρος στα αγωνίσματα του διημέρου στην ανοιξιάτικη Κέα!

 

 

Λόγω των εντόνων βροχοπτώσεων την τελευταία εβδομάδα, η διοργανώτρια αρχή ενημερώνει τους αθλητές για τον εξοπλισμό και ρουχισμό που θα πρέπει να έχουν μαζί τους. Σε πολλά σημεία της διαδρομής, τα μονοπάτια έχουν μετατραπεί σε ποταμούς και η στάθμη του νερού φτάνει σε πολλές περιπτώσεις τα 50εκατοστα. Για την διευκόλυνση των αθλητών, καλά θα ήταν να έχουν 2 ζευγάρια παπούτσια μιας και θα βραχούν πλήρως και τις 2 ήμερες. Επίσης, θα είναι κάλο οι αθλητές να έχουν μαζί τους μπαστούνια τρεξίματος/περπατήματος ώστε να έχουν καλύτερη ισορροπία κατά την διάσχιση των ποταμιών και στα απότομα κατεβάσματα των διαδρομών!

Ο 1ος ορεινός αγώνας τρεξίματος Kea Challenge διεξάγεται στις αρχές της Άνοιξης οπότε σε όλα τα σημεία των διαδρομών και ειδικότερα σε σημεία με πολύ νερό υπάρχουν πολλές μέλισσες. Αθλητές που γνωρίζουν πως είναι αλλεργικοί στο τσίμπημα μέλισσας, παρακαλούνται να έχουν μαζί τους τα κατάλληλα φάρμακα για την αποφυγή αλλεργικής αντίδρασης. Επίσης είναι προτιμότερο όλοι οι αθλητές να μην φορούν έντονα χρωματιστά ρούχα ή αποσμητικά με άρωμα, μιας και αυτά ελκύουν τις μέλισσες. Η διοργανώτρια αρχή, θα έχει διασωστικές ομάδες σε διάφορες τοποθεσίες, και αντισταμινικά φάρμακα για κάθε συμμετέχοντα αν τα χρειάζεται.

Παρακαλούνται όλοι οι αθλητές να συμμετάσχουν στην Τεχνική Ενημέρωση του αγώνα, το Σάββατο 13 Απριλίου στις 21:00 στο λαογραφικό μουσείο του Μυλοπόταμου. Οι πληροφορίες που θα παρουσιαστούν είναι σημαντικές για την ασφάλεια των αθλητών!

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

RT @ultratrailwtour: In 5 days starts @mozart100_run, 10th race of the 2019 #UTWT circuit 🔥 🏃‍♂ 109 km 5000 M+ 📍 Salzburg, Austria 📅 June…
Run the @CappadociaUltra @ultratrailwtour with Advendure! A great runner / travel package for one of the most majes… https://t.co/WQfwnRhlSE
Ampezzo: Η νέα πρόταση της @thenorthface για σταθερότητα, αντικραδασμικότητα και πρόσφυση στα μονοπάτια:… https://t.co/fQVvMZHMl4
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Μποτάκια πεζοπορίας SCARPA - SALEWA

Έρευνα: "Σύγκριση συχνότητας εμφάνισης μυοσκελετικών τραυματισμών σε δρομείς Υπερμαραθωνίων δρόμων ασφάλτου και βουνού και πιθανά αίτια πρόκλησής τους"

Απίστευτος Kilian παντός εδάφους!

O Jonathan Albon και η Blandine L’Hirondel παγκόσμιοι πρωταθλητές IAU-ITRA στην Πορτογαλία!

Σπουδαία ονόματα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Trail ITRA - IAU στη Πορτογαλία!

Τρέξτε στο Salomon Cappadocia Ultra-Trail® 2019 με το Advendure!

Dynafit Ultra Pro: Ultra προστασία και σταθερότητα για πολλά χιλιόμετρα

Ampezzo: Η νέα πρόταση της The North Face για σταθερότητα, αντικραδασμικότητα και πρόσφυση στα μονοπάτια!

Ο Θρύλος του Kilian συνεχίζεται στο Zegama!