Ημιμαραθώνιος Παίκου 2019 - Μεταγωνιστικό δελτίο τύπου!

03 Νοε 2019

Ξεχωριστές εικόνες χάρισε φέτος στους συμμετέχοντες ο Ημιμαραθώνιος Πάικου και ο μικρότερος αγώνας «Καστανόδασος Πάίκου» στους συμμετέχοντες καθώς ο φθινοπωρινός καιρός έντυσε με εντυπωσιακά χρώματα το βουνό. Το «βαρύ» τερέν δεν δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα στους αθλητές που έτρεξαν μια διαφορετική εκδοχή του αγώνα και απόλαυσαν τις δύο διαδρομές.

 

 

Στον Ημιμαραθώνιο Πάικου είχαμε:

Στη γενική κατηγορία των ανδρών πρώτος τερμάτισε ο Φραγκούλης Άγγελος από την Αθήνα με χρόνο 1:49:27 με δεύτερο τον Κιλκισιώτη Αμανατίδη Άγγελο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς- KTG και τρίτο τον Σουγιολτζόγλου Μιχάλη. Οι ίδιοι τρεις αθλητές ανέβηκαν και στο βάθρο της κατηγορίας 18-30. Στην κατηγορία 31-50 πρώτος τερμάτισε ο Καραπάλης Νικόλαος με δεύτερο τον Τσονίδη Ορέστη της Baliotis Nature Trail και τρίτο τον Χρησταντωνίου Χρήστο του Ο.Σ.ΠΕ.Γ. Στη κατηγορία 51+ πρώτος ο ήταν ο Διττόπουλος Ιωάννης με δεύτερο τον Γκουτζάκη Ναούμ και τρίτο τον Γάγο Ιωάννη της Baliotis Nature Trail.

Στις γυναίκες στη Γενική κατηγορία πρώτη τερμάτισε η Παπαθανασίου Βαρβάρα της Kourkourikis Training Group με δεύτερη την Μοσχοβούδη Εύχαρις και Τρίτη την Ζλάτκου Δήμητρα από Ξάνθη. Στην κατηγορία 18-30 πρώτη ήταν η νικήτρια του αγώνα Παπαθανασίου Βαρβάρα με δεύτερη την Φλώρου Κωνσταντίνα από την Tiaras Tarining Team και τρίτη την Μποροδήμου Όλγα από Καβάλα. Στην κατηγορία 31-50 πρώτη τερμάτισε η Μοσχοβούδη Εύχαρις με δεύτερη την Ζλάτκου Δήμητρα και Τρίτη την Γρηγοριάδου Ματίνα της Ο.Μ.Γ. Στην κατηγορία 51+ πρώτη ήρθε η Χαριζάι Γιέτα με δέυτερη την Χριστοφορίδου Δέσποινα του Ε.Ο.Σ. Βροντούς Ολύμπου.

Βραβεύτηκαν επίσης ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής ο Ουζουνίδης Ιωάννης της Ο.Μ.Γ. και ο μικρότερος Διαμαντής Ιωάννης 13,5 χρονών.

Στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων στους άνδρες είχαμε πρώτο τον Κωνσταντινίδη Κοσμά με χρόνο 22:17 με δεύτερο το Σαχπεκίδη Κυριάκο του ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς και τρίτο τον Καραγκιοζίδη Κοσμά.

Στις γυναίκες είχαμε πρώτη την Σαββίδου Νόπη του Σ.Δ.Υ.Θ με δεύτερη την Βαβλά Στέλλα και Τρίτη την            Πολυξένη- Σοφία Τσιμπισκάκη.

Στο χώρο των εκδηλώσεων παρευρέθηκαν και μέλη της κίνησης πολιτών που δραστηριοποιείται ενάντια στη δημιουργία Αιολικών πάρκων και Υδροηλεκτρικών φραγμάτων στην περιοχή. Για άλλη μια χρονιά οι εθελοντές ήταν η ψυχή του αγώνα και με τα χαμόγελα τους ζέσταναν το φθινοπωρινό τοπίο. «Προστατεύω το νερό στο Πάικο» ήταν το κεντρικό μήνυμα του αγώνα που είναι αφιερωμένος στην προστασία του βουνού και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη διοργάνωση που θα έχει επετειακό χαρακτήρα καθώς ο αγώνας θα συμπληρώσει τα δέκα χρόνια διεξαγωγής.

Θερμές ευχαριστίες από τους διοργανωτές σε όλους όσους βοήθησαν με κάθε τρόπο και κυρίως στους αθλητές που στηρίζουν τον αγώνα όλα αυτά τα χρόνια!

Τα αναλυτικά αποτελέσματα εδώ.

View this photo set on Flickr

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

Wonder Run – Ένα διαφορετικό project, με φιλανθρωπικό σκοπό από τον Θωμά Πουρλίδα και με τη στήριξη του… https://t.co/Zi9osSAXMG
Naxos Sea Kayak Symposium: Ο Μανώλης Λουδάρος μας μιλάει για το πρώτο Διεθνές Συμπόσιο Καγιάκ στην Ελλάδα, το οποίο… https://t.co/tQ1my0N0L7
Προετοιμασία Μαραθωνίου - 10 ερωτήσεις και οι απαντήσεις τους (Μέρος 3ο), από τον Ιωάννη Δαγκόγλου για το… https://t.co/DTdsyObZIR
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Προετοιμασία Μαραθωνίου - 10 ερωτήσεις και οι απαντήσεις του (Μέρος 8ο)!

Προετοιμασία Μαραθωνίου - 10 ερωτήσεις και οι απαντήσεις τους (Μέρος 7o)!

Σακίδια GREGORY, η σπουδαία μάρκα σακιδίων πλέον και στην Ελλάδα!

Wonder Run – Ένα διαφορετικό project!

Naxos Sea Kayak Symposium: Ο Μανώλης Λουδάρος μας μιλάει για το πρώτο Διεθνές Συμπόσιο Καγιάκ στην Ελλάδα!

Προετοιμασία Μαραθωνίου - 10 ερωτήσεις και οι απαντήσεις τους (Μέρος 6o)!

Παναγιώτης Παναρίτης, το μέλλον του Ελληνικού ultra trail του ανήκει!

Προετοιμασία Μαραθωνίου - 10 ερωτήσεις και οι απαντήσεις τους (Μέρος 4ο & 5ο)

SUUNTO 9 BARO + HR BELT: Μπαταρία, καινοτομίες και επιδόσεις στο μάξιμουμ (update Νοεμβρίου 2019)!

3η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών στο Μέτσοβο 2 & 3 Νοεμβρίου

Προετοιμασία Μαραθωνίου - 10 ερωτήσεις και οι απαντήσεις τους (Μέρος 3ο)

14 «οκτάρες» σε 189 ημέρες κατάφερε ο Νεπαλέζος Nirmal Purja!