Όλα έτοιμα για το Artemisio Trail Run - οι τελευταίες οδηγίες

Από 30 Νοε 2019

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα! Η Καρυά σήμερα και αύριο θα είναι το επίκεντρο του αθλητισμού και του πολιτισμού ενώ η προσέλευση αθλητών και κόσμου αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο! Η Οργανωτική Επιτροπή AMR2019 απευθύνει θερμή παράκληση προς τους κατοίκους της Καρυάς, να αγκαλιάσουν με την άψογη φιλοξενία τους όλο τον κόσμο που θα επισκεφθεί το χωριό, να χειροκροτήσουν και να στηρίξουν όλους τους αθλητές και τους συμμετέχοντες και να τους κάνουν να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους!

 

Προς τους επισκέπτες, απευθύνει ιδιαίτερη παράκληση να συμμορφωθούν με τους κανόνες ασφαλείας που θα υποδείξουν οι υπεύθυνοι, προκειμένου να διεξαχθούν άρτια και χωρίς προβλήματα οι εκδηλώσεις και ο αγώνας.

Οι οδηγοί ας παρκάρουν τα αυτοκίνητα στους χώρους που θα υποδειχθούν από τους υπευθύνους, ακόμα και αν είναι λίγο πιο μακριά από την κεντρική πλατεία, προκειμένου να μη δημιουργηθεί ασφυκτικό κομφούζιο, που θα εμποδίσει την ομαλή διεξαγωγή των δραστηριοτήτων. Ούτως ή άλλως, ο καλός καιρός θα είναι σύμμαχός μας και θα απολαύσετε τη φυσική ομορφιά του χωριού!

Οι καιρικές συνθήκες μας επιτρέπουν φέτος το πέρασμα από την εντυπωσιακή κορυφή, στοιχείο που κάνει τον αγώνα μοναδικό. Η πρόγνωση μιλάει για αίθριο καιρό, αλλά με χαμηλή θερμοκρασία και μέτριας έντασης ανέμους, που στην κορυφή όμως σίγουρα θα είναι πιο αισθητός.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας έχει αναλάβει την ασφάλεια μας, όπου έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, φιξάροντας σκοινιά στα δύσκολα περάσματα της κορυφής, ενώ τα μέλη της θα βρίσκονται εκεί να κατευθύνουν και να σας βοηθήσουν να περάσετε με ασφάλεια.

Ο αγώνας δεν έχει υποχρεωτικό εξοπλισμό, αλλά για την ασφάλειά μας η διοργάνωση συστήνει να έχουμε μαζί μας: σκούφο, μαντήλι λαιμού, γάντια και ένα ελαφρύ αντιανεμικό. Είναι σημαντικό να παραμείνετε ζεστοί και να θυμάστε ότι η θερμοκρασία στην κορυφή θα είναι 10 βαθμοί χαμηλότερα από την θερμοκρασία στο χώρο της εκκίνησης!

Υπάρχουν 5 σταθμοί με όλα τα απαραίτητα υγρά και στερεά που θα μας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε την προσπάθεια.Είναι πολύ σημαντικό να τρώτε και να πίνετε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η έλλειψη ενέργειας (γλυκόζης) δεν ευθύνεται μόνο για τη μείωση της απόδοσης, αφού επηρεάζει επίσης την ικανότητα προσανατολισμού, την ισορροπία και τη λήψη σωστών αποφάσεων, ενώ τα υγρά είναι απαραίτητα για την αποφυγή κραμπών.

Οι έμπειροι αθλητές γνωρίζουν όλα τα παραπάνω, αλλά επειδή υπάρχουν και νεότεροι στους αγώνες βουνού, είναι καλό να τα υπενθυμίζουμε, ώστε να απολαμβάνουμε με ασφάλεια την αγαπημένη μας δραστηριότητα.

Ραντεβού στο Αρτεμίσιο!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

Τor des Geants 2019 - μια λογοτεχνική προσέγγιση μέσα από τον αγώνα, του Βαγγέλη Δημζά: https://t.co/TbY6WIdOeo https://t.co/eEWRP80CD0
RT @ultratrailwtour: The #UTWT 2019 is now over and we’re gearing up towards 2020! 💥 To conclude this amazing year we will host an award ce…
Pau Capell & Courtney Dauwalter winners of 2020 @ultratrailwtour #UTWT https://t.co/c0rX1kTgTj https://t.co/b5dmdRWzt1
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Τor des Geants 2019 - μια λογοτεχνική προσέγγιση μέσα από τον αγώνα!

Highlands Σκωτίας - Αναζητώντας το Ανεμοδαρμένο Ακρωτήρι!

Pau Capell & Courtney Dauwalter οι νικητές του φετινού Ultra Trail World Tour!

Artemisio Mountain Running, ένας skyrunning προσομοιωτής - Τα αποτελέσματα των αγώνων

Όλα έτοιμα για το Artemisio Trail Run - οι τελευταίες οδηγίες

14η χρονιά για τον Χειμωνιάτικο Ενιπέα με ρεκόρ συμμετοχών και δυνατά ονόματα του Ορεινού Τρεξίματος!

Chianti Trail Ultra – Το τερπνόν μετά του ωφελίμου τρέχοντας – και όχι μόνο- στην υπέροχη Τοσκάνη

To Annapurna (8.091μ) επόμενος στόχος του Α. Συκάρη την άνοιξη του 2020!

Benedikt Böhm: Ορειβατικό σκι στα όρια για καλό σκοπό

Τα «γρήγορα πιστόλια» πέταξαν στο Παγκόσμιο της WMRA στην Παταγονία

Προετοιμασία Μαραθωνίου - 10 ερωτήσεις και οι απαντήσεις του (Μέρος 8ο)!

Προετοιμασία Μαραθωνίου - 10 ερωτήσεις και οι απαντήσεις τους (Μέρος 7o)!